• Magyar
  • angol
  • szerb
  • szláv

Mi vagyunk a Resend

Ismerkedj meg a Resend csapatával, alapvető értékeinkkel, történetünkkel és azzal, hogyan hozzuk egyensúlyba a munkát és a magánéletet.

A távmunka és a család
mint életstílus

Mi a Resendnél egy kicsit másképp csináljuk a dolgokat. Olyan jövőt építünk, amilyenben mi is szeretnénk élni.

Tizenkét ember négy országban. A Resend egy remote-first vállalkozás, amelynek székhelye Magyarországon van. Kollégáink Szlovákiában, Oroszországban és Szerbiában is a megrendelők rendelkezésére állnak.

A család az első. A távmunka nagyon kényelmes, de felelősséggel is jár. A Resendnél mindannyian családos emberek vagyunk, ezért nagyon jól tudjuk, mit jelent az, ha pl. beteg a gyerek. Nálunk a család áll az első helyen, ami nem jelenti azt, hogy a munka nem lesz befejezve. Mindössze arról van szó, hogy valaki más is besegít.

Nincs „munahely”. A távmunka számunkra nemcsak azt jelenti, hogy nem egy irodában vagyunk mindannyian, hanem azt is, hogy esetleg nem otthonról dolgozunk. Kollégáink néha tenderről jeletkeznek be, máskor pedig egy erdőből vagy kávézóból. A projekt a lényeg, nem az, hol történik a kivitelezése.

A bizalom az első. A távmunkával jár a bizalom, hogy a munka el fog készülni. Mindannyian profik vagyunk, akik több mint 10 éve dolgoznak a szakmában, ezért nincs szükség mikromenedzsmentre. Természetesen nálunk is vannak megbeszélések, de nem naponta több 🙂

A Resend-story

2019-ben összejött egy kis csapat, amelyben mindenki rajongott az e-mail-marketingért. Mindannyian saját vállalkozásunkat működtettük, de a Resend volt az a közös cél, amit szerettünk volna elérni.

Hamarosan az első Magyarországi ügynökség lettünk MailerLite minősítéssel, és innentől kezdve beindult az üzlet. A Resend munkáját segítő partnerek között olyan cégek vannak, mint a MailerLite, a Litmus, a Chamaileon és az Amazon.

A távmunka és a család az első helyen, emellett pedig transzparencia és erős szakmaiság – ezek vezéreltek bennünket az első perctől kezdve. Felnézünk az olyan cégekre, mint a MailerLite, a Basecamp, a Doist vagy a Buffer. Meggyőződésünk, hogy ezek a cégek egy jobb jövőt építenek, aminek mi is részesei szeretnénk lenni.

Az egyszerűség, a professzionalizmus és a transzparencia

Az egyszerűség számunkra azt jelent, hogy a dolgokat nem szabad komplikálni. Az élet bonyolult, ezért ott kell egyszerűsíteni, ahol csak lehet. Természetesen ennek az elvnek a professzionális életben is jelen kell lennie az ügyfélkommunikációtól kezdve a munkafolyamatokon át mindenhol.

A professzionalizmus nálunk a professzionális szoftverek használatánál kezdődik. Minden szoftverpartnerünk folyamatosan képez bennünket, mi pedig átadjuk a tudást ügyfeleinknek. Az e-mail-marketing egy gyorsan változó iparág, aminek mi minden részletét szeretnénk megismerni.

A transzparencia része a mindennapjainknak. Belső kommunikációnk aszinkron, ami azt jelenti, hogy minimalizáljuk a chatelést és a telefonhívásokat, hogy minőségi munkát tudjunk végezni. Egyszerű és transzparens az ügyfélkommunikációnk is. Transzparenciával edukálunk.

Ismerd meg a csapatod!

A Resend Agency alapító csapata

Barbi

Skrionya Barbara

Barbi erős marketing stratéga. Több nemzetközi cégnél dolgozott digitális marketing projekteken a fejlesztéstől a kampányszervezésig.

Reni

Soóky Renáta

Reni az, aki legjobban átlátja a komplex problémákat, és egyszerű megoldásokkal áll elő. KKV-cégek a specialitása, az e-mail-marketing pedig a szerelme.

Gabi

Bischof Gabriella

Gabi elsőként csatlakozott a Resend csapatához még 2019-ben. Precíz és gyors szakember, aki átlátja a teljes inbound marketing folyamatokat.

Marija

Antunovic marija

Marija a szerbiai képviselőnk. Leginkáb a kiadói szakmában dolgozott a legnagyobb cégeknek. Szereti a multi-kulturális életet, egyszerre él Amerikában, Magyarországon és Szerbiában.

Max

Gubin Maxim

Max az oroszországi képviselőnk. Sokéves digitális marketing tapasztalata van, kiváló stratéga és jó szakember. Részt vett több európai marketing kampányban.

Nebojsa

Damjanovich nebojsa

Nebojsa a Resend Agency alapítója, veterán az online marketing szakmában. 2013-ban publikálta első, E-mail-marketing című könyvét. Húszéves tanácsadói karriert tudhat maga mögött.

A Resend csapata olyan jövőt épít, ami neked is értékes lesz

A kiegyensúlyozott távmunka és a családi élet, a törekvés a professzionális e-mail-marketing kivitelezésére olyan erős kötelék, amiből a te céged is profitálni tud. Olyan partnereid leszünk, akikre nyugodtan rábízhatod az üzletedet.