Skip to content

Adatvezérelt, eredményorientált csapat vagyunk

Azért vagyunk, hogy segítsük vállalkozásod növekedését. Kis, magyar butikügynökségként számunkra nincs nagy probléma (csak kevés kávé).

Mi a Resendnél egy kicsit másképp csináljuk a dolgokat. Olyan jövőt építünk, amilyenben mi is szeretnénk élni.

A Resend egy remote-first vállalkozás, amelynek székhelye Magyarországon, Budapesten van. Kollégáink több városból dolgoznak és ha kell oda utaznak, ahova szükséges.

A család az első. A távmunka nagyon kényelmes, de felelősséggel is jár. A Resendnél mindannyian családos emberek vagyunk, ezért nagyon jól tudjuk, mit jelent az, ha például beteg a gyerek. Nálunk a család az első, ami nem jelenti azt, hogy nem fejezzük be a munkát. Mindössze arról van szó, hogy valaki más is besegít.

Nincs „munkahely”. A távmunka számunkra nemcsak azt jelenti, hogy nem egy irodában vagyunk mindannyian, hanem azt is, hogy esetleg nem otthonról dolgozunk. Kollégáink néha tenderről jelentkeznek be, máskor pedig egy erdőből vagy egy kávézóból. A projekt a lényeg, nem az, hol történik a kivitelezése.

A bizalom az első. A távmunkával jár a bizalom, hogy a munka el fog készülni. Mindannyian profik vagyunk, akik több mint 10 éve dolgoznak a szakmában, ezért nincs szükség mikromenedzsmentre. Természetesen nálunk is vannak megbeszélések, de nem naponta több.

Ismerd meg a csapatod! A Resend Agency alapító csapata

vezető tanácsadó

Skrionya Barbara

vezető tanácsadó
content manager

Vámos Éva

content manager
vezető tanácsadó

Soóky Renáta

vezető tanácsadó
ügyvezető és vezető tanácsadó

Damjanovich Nebojsa

ügyvezető és vezető tanácsadó
vezető tanácsadó

Zaják Enikő

vezető tanácsadó
marketing menedzser

Ruff Erika

marketing menedzser
Megosztom