<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1172117514193705&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

LinkedIn leadek az értékesítők CRM-ében


Beazonosítjuk a célcsoportodat a Sales Navigator-ban, majd a LinkedIn automatizálással generált leadeket a CRM-edben fogod látni.

Mi leszállítjuk a LinkedIn kvalifikált leadeket, neked már csak értékesítened kell! 

liart

Leadek a céged “üzemanyaga”

Leadek nélkül lehetetlen növekedni. Hagyományos marketinggel nehezen lehet leadeket generálni, a branding szükséges, de direkt nem segíti a sales-t.

A B2B vevők előre informálódnak és jóval edukáltabbak, amikor az első megkeresés történik. Ezt csak modern sales és B2B marketing technikák segítségével lehet megelőzni és irányítani, hogy a leadeket mi informáljunk és utána tőlünk rendeljenek meg…. (vagy valahogy így …)


Ki foglalkozik lead generálással nálad és milyen hatékonysággal?

Screenshot 2022-09-21 at 20.06.10
meeting

Búcsúzz el a:

 • MANUÁLIS LINKEDIN SALES-TŐL - Kinek van ideje napi szinten posztolni, meghívókat küldeni, a visszaigazolt kontaktokat kvalifikálni?
 • AZ EXCELBEN TÁROLT LEADEKTŐL - átláthatatlan adatok, elavult vagy rossz információk
 • A HIDEGHÍVÁSOKTÓL - a menedzsereket manapság nehéz elérni telefonon, pláne a felsővezetőket
 • A KÉRETLEN E-MAIL KAMPÁNYOKTÓL - tudom, sokszor nincs más megoldás, mint kör e-mailt küldeni a fél világnak, de nem hatékony és törvénytelen is
 • TOBORZÁSTÓL - sok idő, energia és pénz elmegy a Junior sales rep-ek toborzására
 • JUNIOR SALES MENEDZSELÉSTŐL -  egy jó junior sales rep-et is irányítani és segíteni kell. Hát meg a kezdőt ...
 • BIZONYTALANSÁGTÓL - “Vajon mennyi leadet fog hozni? És azok használhatók lesznek?”

Hogyan segíthetünk mi?

Megtervezzük, elindítjuk, optimalizáljuk, megtanítjuk vagy megcsináljuk helyetted
 • Kiszervezés

  A leggyorsabb és leghatékonyabb megoldás a LinkedIn posztolásra és a lead generálásra az, ha az ilyen jellegű tevékenységet kiszervezed olyan cégnek, aki rendelkezik tapasztalattal, eszközökkel és emberekkel.

  B2B senior marketing kollégáink a LinkedIn, a Sales Navigator, a CRM és inbound marketing specialistái, akik több országban segítették ügyfeleink lead generáló kampányait.

 • Belső képzés

  Néha az a megoldás, hogy a szervezet önállóan foglalkozik lead generálással, pláne akkor, ha sok a sales manager. 
  Ebben az esetben belső, vállalati képzéssel felkészítjük a sales csapatodat a LinkedIn és a Sales Navigator használatára.
  A képzés után 1-1 mentorálással biztosítjuk azt, hogy a friss tudás beépüljön a gyakorlatba is.

 • Távoktatás

  Ha a saját ritmusodban szeretnéd elsajátítani a LinkedIn lead generálási technikákat, akkor az online képzésünket javasoljuk.
  2 hónapig elérhető videóink segítségével megtanulod használni a LinkedInt és a Sales Navigator-t, beazonosítani a célcsoportokat, automatizálni a LinkedIn kapcsolatépítést és integrálni a LinkedInt a CRM-mel.

Ügyfeleink mondták

 • rating star image

  “HubSpot bevezetést és lead generálási képzések segítségével erősítettük pozíciónkat a piacon. Értékesítőink modern technikákat használva  így még nagyobb eredményeket hozhatnak”

  oroszlán éva
  Oroszlán Éva

  DFT-Hungária

 • rating star image

  “Bulgáriában építettük C-suite adatbázist az ottani értékesítőnk részére.  A munka gyors és pontos volt ezért más EU-s országokban is tervezünk hasonló adatbázis építést LinkedIn technikák segítségével”

  Balogh Eszter
  Balogh Eszter

  Balasys

 • rating star image

  “Értékesítőink nagyon hasznosnak és gyakorlatiasnak értékelték a belső képzést LinkedIn automatizálás témára. Nemzetközi és helyi szinten egyaránt használni fogjuk ezeket a technikákat”

  Borzsák Mariann
  Borzsák Marianna

  Hungexpo

Gyakran ismételt kérdések

 • "Át tudjátok nézni a LinkedIn profiljainkat is?"

  Természetesen. Az együttműködésünk elején mindenképpen át fogjunk nézni a kampányban szerepelő LinkedIn személyes profilokat, és javaslatokat fogunk tenni a szükséges változtatásokra.

 • "Mi a céges profillal és nem a személyessel szeretnénk LinkedIn automatizálást csinálni"
  A piacon jelenleg használt szoftverekkel ez sajnos nem lehetséges. Csak személyes profillal lehet automatizálni.
 • "Nekünk van saját megoldásunk LinkedIn posztolásra"

  A LinkedIn lead generáláshoz különleges szövegírásra és posztokra van szükség. Amennyiben ez biztosított, akkor csak egyeztetnünk kell a kampányokat és a posztolási témákat. 

  Amennyiben bármikor meggondolod magad, mi átvehetjük a posztolást is. 

 • Milyen szoftverekre lesz szükség az együttműködés során, és mit kell a megbízónak fizetnie?

  A LinkedIn automatizáláshoz speciális szoftvert használunk, aminek a díja kb. 20.000 Ft/hónap.

  Amennyiben a mi ügynökségünk fog LinkedIn posztokat írni és publikálni az ügyfél nevében, ezt is automatizálni kell egy közösségi média menedzsment szoftverrel, melynek díja 20.000 Ft/hónap.

  Ezeket a díjakat az ajánlatunk tartalmazza és a havi számlázásban közvetített szolgáltatásként lesznek feltüntetve. 

  A hatékony kampányok érdekében szükség lesz legalább egy Sales Navigator előfizetésre, amit a LinkedIn adminisztrátor tud megrendelni, nem mi. A díj kb. 30.000 Ft/hónap. 

  Továbbá, szükség lesz bármelyik (akár a legolcsóbb) LinkedIn Premium előfizetésre per LinkedIn profil, akinek a nevében a kampányokat fogjuk működtetni. Ennek a díja 9.000 Ft/hónaptól kezdődik.

  Amennyiben mi vezetjük be CRM rendszert,  annak a havi díja kb. 18.000 Ft/hónap (HubSpot Starter CRM Suite ($ 50/hó 1.000 az adatbázisban lévő kontakt esetében)

 • "Hallottam, hogy a LinkedIn automatizáláshoz nincs szükség Sales Navigator-ra"

  Ez így igaz, viszont a hatékonyabb célcsoport célzáshoz nélkülözhetetlen a Sales Navigator. Erre sajnos a LinkedIn nem képes. 

  Ezt a szolgáltatást direkt kiszervezték a Sales Navigator-ba, mint prémium funkciót.

 • “Mi van akkor, ha nekünk vannak saját szoftvereink, amelyek beváltak?”
  Ebben az esetben megvizsgáljuk, hogy az adott szoftverek alkalmasak lesznek-e. Ha igen, akkor azokat fogjuk használni és lehetőség szerint integrálni az új megoldásokkal.
 • “Mi van akkor, ha szerződést szeretnék bontani?”

  Rugalmasak vagyunk. Amennyiben bármikor az együttműködésünk során szerződést szeretnél bontani, megteheted. A megkezdett hónap díját ki fogjuk számlázni és minden folyamatban lévő kampányt át fogunk adni.

  Ez vonatkozik minden havi fizetésű szoftverre is.

  A HubSpot Starter CRM Suite szoftver esetében a havi díj éves vállalást jelent, így ha év közben szeretnéd bontani a szerződést, a fennmaradó hónapok díját be kell fizetni.

 • Hogyan működik és miért szükséges a lead kvalifikálás?

  A LinkedIn meghívó visszaigazolása nem jelent semmit. Ahhoz, hogy kiderülön, érdekli-e a kontaktot az, amivel foglalkozunk, szükség van kvalifikálásra. A kvalifikálást manuálisan csinálni lehetetlen nagy mennyiségű kontakt esetében, ezért szükséges ösztönzőt vagy lead mágnest használni. 

  A lead mágnes kvalifikálni fogja azokat akik érdeklődést mutatnak a termékünk vagy szolgáltatásunk iránt. A kvalifikálás általában online formon keresztül történik, azaz a kontakt gyakorlatilag saját magát fogja kvalifikálni. 

  Így nekünk csak kvalifikált leadekkel kell foglalkoznunk. 

 • "Mennyibe kerül a szolgáltatásotok?"

  A havi "csomag szolgáltatásunk" a következőket tartalmazza:

  • LinkedIn profil optimalizálása,
  • LinkedIn posztolás,
  • célcsoport meghatározása,
  • kampány felépítése,
  • landing oldal és e-mailek készítése,
  • kampány optimalizálása,
  • utóértékelés és projekt menedzsment,
  • más inbound marketing szolgáltatások.

  Ebből is látszik, hogy minden egyes tételt egyeztetni kell az ügyféllel, mert valamelyik tételből több kell, másból kevesebb, harmadikra nincs is szükség. Így a havi díjunk nagyon különböző, mindig a megbízónk igényeihez igazított, személyre szabott.

 • Hogyan történik az elszámolás?
  A szerződéskötéstől kezdve, pontosabban az együttműködéstől kezdve, 30 naponta,  eseti megbízás esetén pedig a teljesítés igazolás utáni napon számlázzuk az elmúlt időszakot. 

  A projektben használt szoftverek gyártói direkt számláznak a szolgáltatás igénybevételi napjától kezdődően, havonta.
Ha vannak kérdéseid,

írj nekünk!