<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1172117514193705&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

LinkedIn, CRM, sales és marketing- automatizálás

B2B közép méretű cégeknek segítünk a leadgenerálásban LinkedIn, HubSpot CRM, marketing- és sales automatizálási rendszer bevezetéssel, onboarding programmal, tréningekkel és tanácsadással. 

LinkedIn

Jó helyen jársz ha

Ha B2B cégként kiszámítható növekedést szeretnél hosszú távon, akkor a cégedre szabott marketing- és sales rendszerünk bevezetése elengedhetetlen számodra.

Ennek az elemeit mi segítünk összerakni, de az üzemeltetését is vállaljuk, így folyamatosan új ügyfeleket szerezhetsz kis időbefektetéssel.

 1. list icon
  LinkedIn
 2. list icon
  Sales Navigator
 3. list icon
  HubSpot CRM
 4. list icon
  Inbound marketing
Screenshot 2023-06-05 at 13.07.02
Screenshot 2024-02-17 at 15.21.37

Szükséged lehet ránk

 • Ha B2B céget képviselsz ezeken a területeken: IT, jog, egészségügy, felnőttoktatás, kereskedelem, ingatlan vagy pénzügy
 • Ha a menedzsment tagok foglalkoznak ügyfélszerzéssel
 • Ha a jelenlegi marketing nem biztosít elegendő leadet
 • Ha külföldi terjeszkedéshez szükség van fenntartható és kiszámítható növekedésre,
 • vagy ha te felelsz az új céges ügyfelekért.

Ezek  közül több is igaz rád? Akkor kattints ide és beszéljünk!

Hogyan tudunk segíteni?

Leadgenerálás

LinkedIn automatizálást és más modern technikákat használunk saját és ügyfeleink ügyfélszerzési kampányaiban. Garantált leadek napi rendszerességgel!

HubSpot

HubSpot Partner ügynökségként vállalunk bevezetést, adunk onboardingot, képzést, tanácsadást és support-ot. Ezeket a szolgáltatásokat akár külön-külön is vállaljuk, a  igényeid szerint.

Belső képzések

Belső képzéseket tartunk inbound marketing, marketing- és sales automatizálás, CRM, LinkedIn automatizálás és általános digitális marketing témákban.
.

Tanácsadás

 Szakmai tanácsadást nyújtunk inbound marketing területen, a CRM és a marketingautomatizálási rendszer bevezetésében, lead menedzsment és más digitális marketing témákban.

LinkedIn szolgáltatásaink

Ha szeretnél szintet lépni a leadgenerálásban, akkor a LinkedIn szolgáltatásaink neked szólnak

Rólunk mondták

 • Ügyfélszerzés centrikus marketing

  Nebojsát 15 éve ismertem meg, amikor még nálunk tartott képzéseket. Már akkor is ügyfélszerzés centrikus volt a marketingje, ami úgy látom azóta sem változott.

  zahi-100x100
  Zaharula Manisz

  Samling Solution

 • Modern, digitális sales

  A Resend emberei a mi marketing csapatunkat képezték digitális ügyfélszerzési technikákra. A modern digitális sales technikák oktatását nem sok másik cég csinálja itthon, bátran merem ajánlani a csapatot!

  balazs-100x100
  Cseh Balázs

  Wolters Kluwer Hungary

 • Költséghatékony leadek

  A Resend optimalizálta a kampányainkat és hatékonyabbá tette őket. Ezen felül megerősítette a saját marketing- és sales csapatunkat, hogy költséghatékony marketinggel szerezhessünk új leadeket.

  nora-100x100
  Egedi Nóra

  DFT-Hungária

  0
  +

  kolléga

  0
  +

  év tapasztalat

  0
  +

  belföldi ügyfél

  0
  +

  külföldi ügyfél

  Kapcsolat