<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1172117514193705&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

LinkedIn, CRM, sales és marketing automatizálás

B2B közép méretű cégeknek segítünk a lead generálásban LinkedIn, HubSpot CRM, marketing és sales automatizálási rendszer bevezetéssel, onboarding programmal, tréningekkel és tanácsadással. 

li2

Jó helyen jársz ha

Ha B2B cégként kiszámítható növekedést szeretnél hosszú távon, akkor a cégedre szabott marketing- és sales rendszerünk bevezetése elengedhetetlen számodra.

Ennek az elemeit mi segítünk összerakni, de az üzemeltetését is vállaljuk, így folyamatosan új ügyfeleket szerezhetsz kis időbefektetéssel.

 1. list icon
  LinkedIn
 2. list icon
  Sales Navigator
 3. list icon
  HubSpot CRM
 4. list icon
  Inbound marketing
Screenshot 2023-06-05 at 13.07.02
Screenshot 2024-02-17 at 15.21.37

Szükséged lehet ránk

 • Ha B2B céget képviselsz ezeken a területeken: IT, jog, egészségügy, felnőttoktatás, kereskedelem, ingatlan vagy pénzügy,
 • Ha a menedzsment tagok foglalkoznak ügyfélszerzéssel,
 • Ha jelenlegi marketing nem biztosít elegendő lead-et,
 • Ha külföldi terjeszkedéshez szükség van fenntartható és kiszámítható növekedésre,
 • vagy ha te felelsz az új céges ügyfelekért.

Ha a fenti kérdések közül több is igaz rád, akkor kattints ide és beszéljünk!

Hogyan tudunk segíteni?

Lead generálás

LinkedIn automatizálás és más modern technikákat használunk saját és az ügyfeleink ügyfélszerzési kampányaiban. Garantál leadek napi rendszerességgel

HubSpot

HubSpot Partner ügynökségként vállalunk bevezetést, adunk onboarding-ot és képzést, tanácsadást és support-ot. Ezeket a szolgáltatásokat akár egyenként vállalunk, a partner igényei szerint.

Belső képzések

Belső képzéseket tartunk inbound marketing, marketing és sales automatizálás, CRM, LinkedIn automatizálás és általános digitális marketing témákra.
.

Tanácsadás

 Szakmai tanácsadás nyújtunk inbound marketing területen, a CRM és a marketing automatizálási rendszer bevezetésében, lead menedzsment és más digitális marketing témákban.

LinkedIn szolgáltatásaink

Ha szeretnél szintet lépni a lead generálásban akkor a LinkedIn szolgáltatásaink neked szólnak

Rólunk mondták

 • Ügyfélszerzés centrikus marketing

  Nebojsát 15 éve ismertem meg, amikor még nálunk tartott képzéseket. Már akkor is ügyfélszerzés centrikus volt a marketingje, ami úgy látom azóta sem változott.

  zahi-100x100
  Zaharula Manisz

  Samling Solution

 • Modern, digitális sales

  A Resend emberei a mi marketing csapatunkat képezték digitális ügyfélszerzési technikákra. A modern digitális sales technikák oktatását nem sok másik cég csinálja itthon, bátran merem ajánlani a csapatot

  balazs-100x100
  Cseh Balázs

  Wolters Kluwer Hungary

 • Költséghatékony leadek

  A Resend optimalizálta a kampányainkat és hatékonyabbá tette őket. Ezen felül megerősítette a saját marketing- és sales csapatunkat, hogy költséghatékony marketinggel szerezhessünk új leadeket.

  nora-100x100
  Egedi Nóra

  DFT-Hungária

  0
  +

  kolléga

  0
  +

  év tapasztalat

  0
  +

  belföldi ügyfél

  0
  +

  külföldi ügyfél

  Kapcsolat