edutus-egyetem-logo-e1538643330518

Marketingautomatizálás a gyakorlatban

NYÍLT NAP: 2022.12.01. 14:00-18:00
Edutus Egyetem, 300-as nagyelőadó
1114 Budapest, Villányi út 11-13.
HubSpot keynote előadással!!!

 

Regisztráció nyílt napra

 

Érdekel a marketing-automatizálás?

A nyílt napon arról lesz szó, hogyan működik a gyakorlatban a marketing és a sales automatizálás, milyen részterületeket és technológiákat tartalmaz, illetve hogyan néz ki a modern CRM működtetése integrált marketing és sales megoldásokkal

Bemutatjuk az új, Marketingautomatizálás szakirányú továbbképzést

A 2 féléves képzést azoknak ajánljuk, akik a marketingautomatizálást és közösségi médiakezelési ismereteket szeretnének professzionális szinten elsajátítani egy piacvezető eszköz, a HubSpot segítségével.

Számos hazai és nemzetközi cég használja a HubSpot-ot, de az Edutus Egyetem az egyetlen olyan felsőoktatási intézmény itthon, melynek képzése lehetőséget teremt a szakterület alapjainak és mesterfogásainak elsajátítására.

A képzés bemutató oldala ››

Ne habozz tovább! Jelentkezz most az ingyenes nyílt napra te is! A részvétel ingyenes, de regisztráció köteles.

 

Sales Leader 1@2x-1

Az előadó

Damjanovich Nebojsa, több szakirányú továbbképzés kifejlesztésén segített az Edutus Egyetemnek, mint az Online marketing, Keresőmarketing, CRM menedzser és jelenleg a Marketingautomatizálás. 

2001 óta olyan cégekkel dolgozott, mint a Microsoft, a Magyar Telekom, a Vodafone, a NOKIA, a Raiffeisen Bank, az OTP Bank vagy a GE Lighting.

Jelenleg Magyarországon kívül B2B marketing tanácsadóként dolgozik Kanadai, Szlovákiai, Bulgáriai, Lengyelországi, Szlovéniai és Szerbiai cégeknek.

A Resend Agency ügynökségével HubSpot marketing rendszereket vezetnek be és üzemeltetnek.

 

viber_image_2021-10-17_07-34-54-186

Resend Agency - 2022 Minden jog fenntartva