• Magyar
  • angol
  • szerb
  • szláv

Áraink

Az alábbiakban elolvashatod, hogy pontosan miről is szól egy-egy szolgáltatásunk. Árajánlatot a pontos feladat(ok) ismeretében tudunk adni. Példaképpen: heti egy hírlevél havi díja kb. megfelel a bruttó minimálbérnek. A pontos ár több dologtól függ.

Havi és egyéni szolgáltatásaink

e-mail kampány menedzsment

Leírás: A szolgáltatás díja arra az esetre vonatkozik, amikor az e-mail-kampányt kész anyagból készítjük, spam-teszttel, szegmentálással, kiküldéssel és utóértékeléssel.

e-mail kreatív gyártás

Leírás: A szolgáltatás díja egy e-mail kreatívját és a szükséges mutációkat tartalmazza. Ez minden új és egyedi kampányra vonatkozik.

e-mail automatizálás

Leírás: A szolgáltatás díja tartalmazza egy teljes sorozat kialakítását kapott anyagokból, beállításokkal együtt.

e-mail reklámszövegírás

Leírás: Egy e-mail-reklámszövegének megírása magyar, angol, német, szlovák, román, lengyel, szerb, horvát vagy francia nyelven.

e-mail reklámszervezés

Leírás: Elkészítjük e-mail-reklámkampányodat, és kiküldjük bármelyik EU-ország legális e-mail-adatbázisán keresztül.

e-mail kliensek tesztelése

Leírás: A gyorsteszt minden kampánynál benne van az alapdíjban. A részletes adatokat plusz szolgáltatásként kínáljuk.

mély utóértékelés

Leírás: Az alapadatok mellett kiegészítő szoftverek segítségével részletes kampányanalitikai adatokkal is szolgálhatunk havidíj fejében.

account management

Leírás: Az a kollégánk lesz a kapcsolattartód, aki a kampányokat is szervezni fogja.

e-mail marketing képzés

Leírás: Vállalati e-mail marketing tréning napidíj alapon.

tanácsadás

Leírás: Marketing tanácsadás óradíj vagy projekt alapon.

Adatbázis- és kampánymigrációk

Leírás: E-mail-hírlevél-szoftvered vagy adatbázisod adatait átköltöztetjük projektdíjas alapon.

API-összekapcsolások

Leírás: Vállaljuk egyszerű és komplex API-kapcsolatok fejlesztését projekt alapon.

Landing oldalak

Leírás: Saját rendszerünk van landing oldalak készítésére, deaz ügyfél rendszerében is vállaljuk az elkészítését.

E-mail-sablon gyártása

Leírás: Egy-egy e-mail-sablon gyártását is vállaljuk HTML-ben, és leteszteljük a leggyakoribb e-mail-kliensekben.

Kérj ajánlatot most!

Kik az ügyfeleink?

  • 10.000 – 1.000.000 e-mail-címmel rendelkezők,
  • marketingessel vagy marketinges nélkül működő KKV-k, akik tudják, hogy a listájukból többet is ki lehet hozni, de eddig nem tudták ezt kivitelezni,
  • online értékesítő cégek.

Gyakori kérdések

Leggyakoribb kérdések és a válaszok.

Ügyfeleink leginkább:

  • 10.000 – 1.000.000 e-mail-címmel rendelkezők,
  • marketingessel vagy marketinges nélkül működő KKV-k, amelyek tudják, hogy a listájukból többet is ki lehet hozni, de eddig nem tudták ezt kivitelezni,
  • online értékesítő cégek.

Ha magadra ismersz, akkor keress fel minket, és beszéljünk arról, hogy a megbízást el tudjuk-e vállalni. Ha nem, akkor javasolni fogunk egy olyan céget, ami tud segíteni.

Keress fel minket, és nézzük meg, tudunk-e segíteni. Amennyiben az együttműködés elindul, azonnal megismerheted a kapcsolattartódat, azt a szakértőt aki a kampányaidat is kezelni fogja.

Elküldünk neked egy kérdőívet, Ha kitöltöd, megismerjük az e-mail-marketing helyzetedet, a stratégiát, a használt szoftvereket, a célokat, az eredményeket stb.

Ennek megfelelően kidolgozzuk a következő lépéseket, és elkezdjük kivitelezni őket, legyen szó adatmigrációról, API-összekapcsolásról vagy a következő e-mail-kampány kiküldésről.

Minden hónap végén elkészítjük az előző hónap jelentését, teljesítés igazolását és a számlát. A jelentést szükség szerint prezentáljuk.

A kapcsolattartóddal kell egyeztetned a kampánynaptárt a további részleteket.

Igen, szükség szerint minden új ügyfél esetén 7 napos próbaidőt biztosítunk. El kell küldened egy e-mail tartalmát (szövegeket és képeket), ha nincs, megírjuk mi. El fogunk készíteni neked három minta e-mailt, finomítjuk, amíg nem lesz jó, és kiküldjük és az általad adott teszt e-mail címlistára, majd az eredményeket elküldjük neked. Ezek után eldöntheted, hogy szeretnéd-e velünk folytatni a munkát.

A 7 napos próbaidő után vagy akár azonnal elküldünk neked egy kérdőívet, amiből meg fogjuk ismerni az e-mail-marketing-szükségleteidet. Ennek alapján megírjuk az árajánlatot és elküldjük neked. Az árak egyedi vagy havi szolgáltatásokra vonatkozhatnak. Az ajánlat elfogadása után elkészítjük a szolgáltatási szerződést, és elküldjük neked jóváhagyásra és aláírásra.

Jelenleg csak utalással fizethetsz.

Minden kampány megrendelése esetén szervezünk egy úgynevezett re-briefet, amiben a kapcsolattartóddal át fogod beszélni a részleteket. Ennek alapján kollégánk elkészíti a kampányt, és elküldi neked egy tesztet jóváhagyásra. Arra kérünk, hogy alaposan nézd át, a javítanivalókat pedig egyszeri e-mailben küld el nekünk. Javítás után újabb tesztet küldünk, és újabb jóváhagyást várunk. A gyakorlatban ez átlagban két-három alkalommal történik meg.

Havi szolgáltatási együttműködés esetén egy lezárt hónap után bármikor lemondhatod a szolgáltatásunkat a szerződésnek megfelelően. Az együttműködés végén minden nálunk lévő anyagodat (adatbázis, HTML e-mail, utóértékelés) előkészítjük és átadjuk neked.

Amennyiben fent nem találtad meg kérdésedre a választ, írj nekünk!

A megrendelés egyszerű

Írj nekünk

A kapcsolatfelvétel után elküldjük neked kérdéseinket, és utána átbeszélhetjük, hogyan fogunk együttműködni.

Próbáld ki!

Kérj 7 napos próbaidőt, melynek során létrehozuk és kiküldünk egy hírlevelet az általad biztosított címlistára.

Küldj anyagokat!

Szerződéskötés után e-mailben megkapod az útmutatót, hogyan küldhetsz nekünk anyagokat.

Próbáld ki 7 napig INGYEN!

Küldd el az e-mail tartalmát (szövegek és képek), ha nincs, megírjuk mi. Elkészítünk neked három minta hírlevelet, finomítjuk, amíg jó nem lesz, és kiküldjük az általad adott teszt e-mail-címlistára.